Настільна версія
мова | язык

"Іконою стилю" Росії стала зірка "Діамантової руки" Світлана Світлична

23 Червня, 00:00

Поділитися:

Церемонія нагородження найстильніших представників російського шоу-бізнесу щорічною премією від телеканалу Fashion TV - Fashion People Awards 2011 - відбулася в одному з московських клубів 21 червня. Титул "Ікона стилю" цього року отримала заслужена артистка РФ Світлана Світлична.

"Мені дуже приємно отримати цю нагороду, але не більш того. У мене є свій стиль, який багато хто, як мені здається, наслідує. Я побачила на церемонії багато красивих жінок і чоловіків. Дай Бог, щоб така краса і любов ніколи не покидали нас", - сказала актриса.

За словами організаторів заходу, цього року в список номінантів потрапили найбільш популярні музиканти, актори, телеведучі, дизайнери, фотографи і спортсмени. Серед них: Мітя Фомін, Іван Ургант, Влад Лісовець, Андрій Малахов, Марія Шарапова, Євгеній Плющенко і багато інших. Також були відмічені кращі fashion-бренды і модні місця столиці.

Як пише www.newsme.com.ua титул найстильнішої поп-виконавиці дістався Вікторії Дайнеко, Сергій Лазарев названий переможцем в номінації "Fashion-певец" року.

На вечірці, яка тривала декілька годин, свої хіти виконали Єва Польна, Слава, Стас П’єха, гурти "Градуси", "Вінтаж" та інші зірки.

Помилковий заголовок — @Srjyj. cnbk.@ Hjcsї cnfkf pshrf @Lsfvfynjdjї herb@ Cdsnkfyf Cdsnkbxyf

23 Червня, 00:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин