Настільна версія
мова | язык

Гребенщиков співав три години для переповненого залу театру Франка

23 Червня, 00:01

Поділитися:

20 червня у столичному театрі імені Франка відбувся творчий вечір російського рок-музиканта Бориса Гребенщикова. Подібні програми - "сольний спів під гітару й відповіді на нагальні питання"- співак робить вже рік.

Театр на 928 місць переповнений. Квитки продавали від 200 до 950 грн.

На сцену Гребенщиков вийшов у чорній сорочці в горошок та червоній бандані. Виконав декілька нових пісень. Коли глядачі аплодують, музикант складає долоні біля лобу й обводить ними голову у напрямку до потилиці. Після півтора години живого співу артист оголошує 20-хвилинну перерву.

"Те, що зараз співає Гребенщиков, роком назвати вже не можна. Раніше під його пісні прокидалися, а тепер засинають. Але не можна сказати, що це сумно й погано. Він виріс, відповідно змінилася його музика. 20 років пройшло все таки. Це нормальний процес, коли людина розвивається, а не стоїть на місці", - зазначила відвідувачка заходу, юрист київської страхової компанії Ольга Денисевич.

На краю сцени протягом концерту стояла картонна коробка, в яку всі бажаючі клали аркуші із запитаннями. Всього їх назбиралось із півсотні.

"На питання відповідаю з ввічливості, тому що пообіцяв це міністерству культури. Співати краще, ніж говорити", - зазначив музикант.

"Як у повсякденному житті уникнути метушні?", "Коли ви зрозуміли, що несете в собі благодать?", "Як навчитися жити, коли скрізь хамство?"

"Насправді кожного дня нам хамлять наші вчителі. Вони випробовують нас. Треба або не звертати уваги, або відповісти так, щоб той, хто нахамив, не підвівся", - сказав Гребенщиков. На всі питання відповідає коротко. Із залу лунає "Пісень".

Гребенщиков встигнув відповісти лише на половину питань, але співати починає. На решту обіцяє відповісти цієї осені.

"Наступного разу у Київ приїдемо у жовтні. Пробудемо тут протягом тижня й якраз все встигнемо", - пояснив музикант.

Концерт триває три години. По закінченню глядачі 10 хвилин аплодують стоячи. Музиканти виходять "на біс" і виконують ще три композиції. Під час виконання пісні "Стакани" молодий хлопець у помаранчевій спідниці та жовтій сорочці вискочив на сцену. Танцював і стрибав на одній нозі. Охоронці його не чіпали.
Помилковий заголовок — Uht,tyobrjd cgsdfd nhb ujlbyb lkz gthtgjdytyjuj pfke ntfnhe Ahfyrf

23 Червня, 00:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Василь, Степан (Стефан)