Настільна версія
мова | язык

Кіркоров оновив гардероб на 100 000 євро

23 Червня, 00:15

Поділитися:

Філіп Кіркоров з'їздив у Мілан та накупив одягу на 100 тисяч євро. Кіркоров - єдина російська зірка, яку особисто запросили на свої покази дизайнери Міланського тижня моди.

Відомий співак Філіп Кіркоров накупив в Мілані собі одягу на 100 000 євро. Співак вирушив туди на Тиждень чоловічої моди і не міг собі дозволити повернуться з порожніми руками.

У модному світі Кіркорова вже давно вважають "своїм". Щорічно співак витрачає неймовірні суми грошей, на речі з останніх колекцій. За що мабуть і поважають його головний дизайнер дому моди "Етро" - Кін Етро, і легендарні дизайнери "Dolce & Gabbana".

Слід зазначити, що завдяки своїм пристрастям до модних речей, Кіркоров був єдиною російською знаменитістю, яка мала особисті запрошення на усі покази від самих дизайнерів.

Також Філіпу вдалося стати головним російським гостем "останнього показу" колекції бренду "D & G" у Мілані. "Я вражений усією колекцією", - зізнався російський поп-король.

З "половинкою" знаменитого дуету - Стефано Габбана російський співак товаришує давно - він є завзятим шанувальником цієї марки. Ось і цього разу Кіркоров негайно замовив собі... весь одяг, який того вечора побачив на подіумі.

"Філіп - страшний шопоголік. Коли він приїжджає в Мілан, зранку і до вечора ми з ним відвідуємо покази мод, шоу-руми і магазини. У нього завжди у першого - всі новинки модних колекцій", - розповіла фешн-леді Анжела, яка організовує поп-королю найвигідніший шопінг в Італії.
Помилковий заголовок — Rshrjhjd jyjdbd ufhlthj, yf 100 000 'dhj

23 Червня, 00:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван