Настільна версія
мова | язык

Польсько-американський гурт „Let Me Introduce You To The End” вирушить у тур Західною Україною

23 Червня, 15:08

Поділитися:

На початку липня до України завітає джаз-блюз-рок проект «Let Me Introduce You To The End», у якому поєдналися музиканти з Польщі та США. Лідер проекту – Ryan Socash – американський музикант, який покинув кар’єру в Чикаґо задля творчості у Кракові та мандрівок Україною.

У акустичному складі проекту до Раяна приєдналися гітарист Войтек Шупеляк та віртуозний контрабасист краківської філармонії Душан Корчаковський. Розширеним складом LMIYTTE заграє на фестивалі мистецтв «Fort.Missia», а згодом в акустичному складі вирушить у тур до Луцька, Тернополя, Івано-Франківська та Львова.

Для Раяна Сокаша Україна є джерелом натхнення та нового досвіду. Тому спеціально для українських шанувальників, проект створив сторінку в Інтернеті, де виклав свої твори для безкоштовного завантаження.

Сторінка для українських шанувальників: www.раянсокаш.com

Ryan Socash про Україну: 
«Шість років тому я деякий час жив ізольовано у пустелі Арізони. У певний момент я зрозумів – ця краса занадто велика і сповнена слави, щоб її охопити. Коли я вперше відвідав Україну у 2007 році, у мене було таке саме відчуття. Я виявив таємничість в очах людей. У найзухваліших мріях я б ніколи не подумав, що я можу принести свою музику сюди, проте щось глибоко всередині мене хотіло бути частиною вашої країни. Я не збираюся охопити це все, як і пустелю, просто хочу отримати досвід і стати його частиною настільки, наскільки зможу».

Акустичний склад:
Ryan Socash – акустична гітара, вокал
Wojtek Szupelak – електрогітара, акустична гітара, вокал
Duszan Korczakowski – контрабас


Український тур:
2 липня – фестиваль „Fort.Missia”
Луцьк: 4 липня, 21:30 – пивний клуб „Майдан” (вул. Бойка, 2)
тел. 0332 72 48 41
Тернопіль: 5 липня, 21:00 – галерея "Бункермуз" (бульвар Шевченка,1)
тел. 097 612 79 00
Івано-Франківськ: 6 липня, 20:00 – арт-клуб „Гармидер” (вул. Незалежності, 31)
тел. 0342 72 29 00
Львів: 7 липня, 21:00 – "JazzClub.Lviv" (вул. Вірменська, 35, "Дзиґа", 2-ий поверх)
тел. 095 260 03 27

Про Раєна Сокаша:
Основи професійного досвіду Сокаш здобув, працюючи асистентом Вільяма Руссо (Stan Kenton Orchestra, London Jazz Orchestra, Ellington orchestra), від якого перейняв серйозних підхід до музики і увагу до деталей. Сокаш також працював продюсером чиказького джазового ансамблю. Попрацювавши з такими відомими талантами, як Джон Фаддіс, Ленні Ніхаус, Джо Ловано і Бадді Дефранко, Сокаш відчув близькість до світу великого джазу і почав запрошувати музикантів для власних музичних проектів.

Паралельно Сокаш вирішив продовжити вивчати візуальне мистецтво. Після зарахування на стипендію до Художнього інституту Чикаґо Сокаш прийняв спонтанне рішення віддати все своє майно притулку для бездомних, покинути споживацьку Америку та перебратися до Кракова, де в нього не було жодних коренів, але де, як він казав: «живуть люди з великими чутливими очима».

Тур проекту відбувається за підтримки Пльського Інституту у Києві та Мистецького об’єднання «Дзиґа».

Сайти проекту:
www.ryansocash.com
www.myspace.com/letmeintroduceyoutotheend
Помилковий заголовок — Gjkmcmrj-fvthbrfycmrbq uehn „Дуе Ьу Штекщвгсу Нщг Ещ Еру Утв” dbheibnm e neh Pf[slyj. Erhfїyj.
23 Червня, 15:08

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван