Настільна версія
мова | язык

У Ані Лорак вкрали кліп

23 Червня, 21:45

Поділитися:

Поки українська співачка насолоджувалася радощами материнства, заздрісники не дрімали і виклали вистраждане дітище - кліп на нову пісню - в одну із соціальних мереж.

Через хуліганську витівку невідомого хакера довгоочікуване відео доведеться випустити на телеекрани набагато раніше запланованого терміну.

- Це для мене стало великим розчаруванням. Я не очікувала, що люди можуть зробити таку підлість, особливо коли в моєму житті трапилося велике щастя, - ділиться з Life Showbiz співачка. - Мені вже не цікаво, що буде з цими людьми далі - повідомляє newsmusic.ru.

У підлості Кароліна підозрює тих, з ким творила свої шедеври протягом багатьох років - хлопців з колективу. Адже поки Лорак перебувала в пологовому будинку, камери внутрішнього спостереження не зафіксували присутності в офісі сторонніх людей. Та й про існування відео знали лише особи, які наближені до співачки.

Зараз перед 31-річною Кароліною стоїть непросте завдання: знайти зрадника, щоб запобігти подібним історіям в майбутньому.

За задумом співачки кліп мав стати справжнім сюрпризом для шанувальників. Ролик, знятий минулою осінню, Лорак ретельно приховувала від цікавих очей і планувала презентувати відео широкій публіці не раніше майбутньої зими.

Режисером вкраденого кліпу стала найкраща подруга співачки Марина Борщевська.
Помилковий заголовок — E Fys Kjhfr drhfkb rksg

23 Червня, 21:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора