Настільна версія
мова | язык

Нагорний про купівлю голосів: "Схема, яку змалювали в сюжеті, абсолютно невигідна"

23 Червня, 22:19

Поділитися:

18 червня в програмі "Знак оклику", яка йде на телеканалі "ТВІ", вийшов сюжет про те, що голоси на цьогорічному "Євробаченні" Міці Ньютон купили.

"Виявилося, що продюсер співачки Тимофій Нагорний відрядив у країни Європи декілька десятків спеціально проінструктованих і профінансованих людей із головним завданням: з декількох сім-карток численним смс-голосуванням штучно накручувати бали співачці. Симпатію мільйонів європейців, які нібито проголосували за нашу співачку імітували сотні українських голодранців, яким дали по 3 тис. євро на телефонні картки та смс-ки й відправили у країни старого світу імітувати шалену народну підтримку", - зазначила в сюжеті журналіст Тетяна Шустрова.

"Це просто прекрасно, що я зараз відпочиваю в Євпаторії, а люди безкоштовно нас піарять. До таких заяв ставлюсь із великою вдячністю. Тим паче, серйозно подібні матеріали не сприймаю. Якщо це "розслідування", як заявляє канал, то повинні бути дві сторони, перевірені факти, точні цифри", - зазначив Нагорний.

"Схема, яку змалювали в сюжеті нереальна й абсолютно невигідна економічно. Її вигадали люди, які нічогісінько не розуміють у "Євробаченні". Що значать ті три тисячі євро від людини проти мільйонного населення Франції, Англії, Туреччини, де голосували майже всі. Кажу вам як менеджер, що ніколи не пішов би на такий крок, бо це просто невигідно. Щоб така схема спрацювала, треба було б залучити сотні тисяч людей. Не треба забувати, що голосування - це тільки половина балів, є ще й оцінка суддів. Якби дійсно можна було здійснити таку схему з відрядженими українцями та смс, ми б перемогли", - зазначив Нагорний.

У матеріалі також оприлюднюються деякі суми, які команда співачки витратила під час підготовки до конкурсу.

"Пісня "Ангели" Руслана Квінта коштує $ 5 тис., сукня від дизайнера Ольги Навроцької — $ 5 тис., гонорар пісочниці Ксенії Симонової становить $ 30 тис. А переліт, проживання й витрати всіє команди в Дюсельдорфі не перевищують $ 200 тис. Щось не сходиться. Десь гуляють $ 300 тис.", - йшлося в сюжеті.

"З цифрами вони не вгадали. Вони абсолютно інші. Точно можу сказати, що гонорар Симонової був набагато меншим. Вона виступала не стільки для того, щоб допомогти Міці, як щоб гідно представити Україну. Ми дійсно вдячні їй за допомогу. Три інші суми у сюжеті применшили, в реальності вони були більшими. Крім того, вони не врахували велику кількість інших витрат - аранжування, світло тощо", - додав Тимофій.

Сама Міка з початку червня живе в Америці. Готується до запису нового кліпу.

"Після "Євробачення" ми не поїхали у турне Україною й Росією заробляти гроші, а одразу почали роботу в Америці. До "Євробачення" у нас ніхто не вірив, обливали брудом і зараз продовжують. Міка взагалі скоро буде серед дуже відомих облич", - додав Нагорний.

Співачка від коментарів відмовилась.

"Я коментувати сюжет не буду, не бачила цього відео, але мені пишуть люди, які були зі мною на Євробаченні, які працювали багато місяців - моя команда. Їм прикро, що нас знову хочуть втягнути в якийсь надуманий скандал. Як зазвичай у нас - чим вище ти піднімаєшся, тим болючіше б'ють по ногах. Так чи інакше, мені зараз найменше хочеться комусь щось доводити. Ми не зганьбила Україна і далі працюємо над тим, щоб у всьому світі представити український шоу-бізнес", - зазначила Міка.
Помилковий заголовок — Yfujhybq ghj regsdk. ujkjcsd^ @C[tvf? zre pvfk.dfkb d c.;tns? f,cjk.nyj ytdbuslyf@
23 Червня, 22:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин