Настільна версія
мова | язык

Група "Лавіка" перетанцює Quest Pistols!

23 Червня, 22:28

Поділитися:

Схоже, групі "Лавіка" недостатньо, що її вокалістка є професійним хореографом - новий сингл "Вічний рай" розкрив несподівані таланти у перкусіоніста і гітариста групи Вані Пуха.

У ролику, що з'явився в мережі зі зйомок кліпу на новий трек, Ваня запалює нарівні з Лавікою! Якщо в самому відеокліпі декілька "па" засвітить і ді-джей проекту Назар, ця трійця цілком зможе скласти конкуренцію знаменитим співаючим танцюристам Quest Pistols!

Легкий, по-справжньому літній настрій нової пісні "Вічний рай" передався всім учасникам зйомок. Музиканти веселилися і дуріли, як діти. Тільки суворі вимоги режисера Сергія Перцева направляли невгамовну енергію творчих людей у ​​правильне русло, переносячи всі усмішки і танці в кадр - пише stars.glavred.info.

"На зйомках "Вічного раю" було все - учасники знімальної групи сиділи один в одного на голові, повзали з камерою по землі, курсували по хвилях і знімали з одного дубля на вузьких, переповнених жителями і туристами, чорногорських вуличках. Незважаючи на всі складнощі, команді вдалося вичавити максимум, а учасники "Лавіки", крім гумору та гарного настрою, радували професіоналізмом і стійко втілювали всі ідеї кліпу "- ділиться враженнями про зйомки режисер кліпу Сергій Перцев.
Помилковий заголовок — Uhegf @Kfdsrf@ gthtnfyw.' Йгуые Зшыещды!
23 Червня, 22:28

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор