Настільна версія
мова | язык

25 червня з Вечірньої сцени «Країни Мрій – 2011» зазвучить справжній «голос країни»

24 Червня, 10:39

Поділитися:

Концертну програму Вечірньої сцени першого дня Фестивалю відкриє Олексій Заєць – молодий співак з Київщини, який володіє унікальною манерою голосового співу та має фантастичну етнічну основу, що була притаманна лише нашим далеким пращурам.

Перша поява Олексія в медійному просторі сталась на кастингу популярної телепрограми «Голос Країни». Тоді жоден із «зіркових тренерів» не наважився взяти хлопця під свою опіку, мотивуючи це власною неспроможністю огранувати алмаз такої чистоти. Проте сталося головне – Олексія почула та побачила вся Україна. Тисячі небайдужих людей перейнялися долею талановитого юнака, оголосивши його «відкриттям року» в жанрі української етнічної музики. На телеканали та радіостанції полетіли листи з проханням надати підтримку справжньому «голосу країни». Докотилась чутка й до «Країни Мрій», і щойно почувши спів молодого дарування, художня рада Фестивалю одностайно зголосилась запросити співака до участі в концертній програмі.

25 червня насолодитись голосом українського самородку зможуть всі гості Співочого Поля – рівно о 18-00 Олексій Заєць вийде на Вечірню сцену VІІІ Міжнародного Етнічного Фестивалю «Країна Мрій».
Помилковий заголовок — 25 xthdyz p Dtxshymjї cwtyb «Rhfїyb Vhsq – 2011» pfpdexbnm cghfd;ysq «ujkjc rhfїyb»

24 Червня, 10:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон