Настільна версія
мова | язык

З життя Мадонни зроблять комікс

24 Червня, 12:38

Поділитися:

Видавництво Bluewater Production випустить комікс про життя Мадонни в рамках своєї серії Female Force, повідомляється в прес-релізі, розміщеному на сайті видавництва.

Життю Мадонни буде присвячений один стандартний 32-сторінковий випуск коміксу. Він вийде в серпні 2011 року. Том буде коштувати 3 долари 99 центів. Комікс буде продаватися як у звичайних книжкових магазинах, так і на інтернет-сайтах.

За словами Джейсона Шульца (Jason Schultz), виконавчого віце-президента Bluewater Productions, у коміксі видавництво збирається висвітлити маловідомі події, що вплинули на біографію співачки. Сі Дабл-Ю Кук (CW Cooke), що працював над текстом коміксу, заявив, що він хотів розповісти, як з маловідомої виконавиці Мадонна стала кумиром мільйонів - пише lenta.ru.

Студія Bluewater Production часто випускає біографічні комікси про знаменитостей. Так, серія Female Force ("Сильні жінки"), в рамках якої вийде біографія Мадонни, почалася в 2008 році з публікації історії Хілларі Клінтон. Надалі серія поповнилася біографіями першої леді США Мішель Обами, принцеси Діани, письменниці Джоан Роулінг та інших.
Помилковий заголовок — P ;bnnz Vfljyyb phj,kznm rjvsrc

24 Червня, 12:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір