Настільна версія
мова | язык

Арнольд Шварценеггер поки ще у формі

11 Лютого, 10:14

Поділитися:

Колишньому власникові титулу «Містер Олімпія» Арнольду Шварценеггеру сьогодні важко навіть піднятись на велосипеді на гірку. Але актор і політик все-таки намагається тримати себе у формі. 

Екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер днями влаштував невеликий велопробіг вулицями каліфорнійського містечка Брентвуд в компанії двох вірних охоронців.

За Арні слідкували фотожурналісти, які досить швидко переконалися, що навіть незначні фізичні навантаження прославлений культурист тепер переносить не так легко, як раніше.

Якщо на початку шляху Арнольд гнав по асфальтовій дорозі без особливих зусиль, то хвилин через 15 на його обличчі виступив піт. А коли дорога перед зіркою пішла вгору, то Арні схопився за бік і почав посилено хапати ротом повітря.  

Але 63-річний Шварценеггер все-таки зумів пройти всю гонку до кінця. Після цього велосипеди були занурені у величезний чорний джип, на якому Термінатор відправився додому. Зараз у Арнольда багато вільного часу, так що він може зайнятися і власним здоров'ям, і відпочинком, і написанням мемуарів.

Після відходу з поста губернатора Каліфорнії в січні цього року Шварценеггер поки не визначився з тим, чим він буде займатися далі. Можливо, Арні повернеться в голлівудські блокбастери, а можливо, продовжить громадську діяльність. Шварценеггер відомий, як один з головних пропагандистів здорового способу життя в США.
Помилковий заголовок — Fhyjkml Idfhwtytuuth gjrb ot e ajhvs

11 Лютого, 10:14

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван