Настільна версія
мова | язык

Нова камера Lytro назавжди змінить світ фотографії

26 Червня, 17:36

Поділитися:

Сенсаційний фотоапарат Lytro обіцяє змінити світ фотографії назавжди - він дозволяє довільно змінювати фокус на фотографії скільки завгодно раз вже після клацання затвора!

Камера з'явиться у продажу вже цього року і повністю змінить весь процес фотографування, так як майже чудесним чином можна буде забути про фокусування і експозицію, які з легкістю будуть вибиратися вже після того, як фотографії були зроблені.

Камера Lytro, винайдена в Силіконовій долині, буде робити «живі фотографії», представлені у вигляді інтерактивних файлів, що відкриє цілий світ нових можливостей і дозволить будь-якому любителю стати майже професійним фотографом.

Ця технологія дозволить назавжди позбутись фотографій, на яких неправильно був обраний фокус, що набагато спростить процес фотографування.

Камера Lytro також може робити якісні фотографії в умовах поганого освітлення і без жодного спалаху! Крім того, розробники обіцяють додати фотоапарату Lytro нову досить затребувану функцію - можливість перегляду 3D-зображень за допомогою 3D-окуляр.

Технологія, представлена ​​в камері, являє собою набір лінз, які виділяють і фіксують окремі промені світла у світловому полі, в той час, як традиційні камери, навпаки, збирають світлові промені разом і фіксують їх як єдиний потік світла.

На відео ви побачите принцип роботи інноваційної камери Lytro:
Помилковий заголовок — Yjdf rfvthf Днекщ yfpfd;lb pvsybnm cdsn ajnjuhfasї
26 Червня, 17:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра