Настільна версія
мова | язык

Вкрадений кліп Ані Лорак вже на телеканалах

27 Червня, 23:56

Поділитися:

Кліп на пісню "Запитай", який глядачі повині були побачити тільки восени - вже на телеканалах України.

Чуттєва і щира, як справжня любов, зустрічайте нову відео роботу Ані Лорак на ліричну баладу «Запитай».

Співає Ані Лорак і весь світ співає разом з нею. Її почуття розливаються по тілу теплою хвилею нескінченного очікування, "несмілива любов" як краплі води виривається з грудей в саме серце.

«Ідея екранізувати «Запитай» була викликана бажанням моїх глядачів побачити відображення пісні у кліпі. На всіх концертах, глядачі сприймали її з особливою теплотою. Саме тому я включила «Запитай» до збірки моїх найкращих пісень «Вибране». І на знак моєї любові до всіх, кому до душі моя творчість, я присвячую цей кліп», - розповідає Ані Лорак.

«Зізнаюся, зйомки цього кліпу стали для мене творчим експериментом. Режисером кліпу виступила моя подруга Марина Борщевська, а Дмитро Перетрутов став оператором відео. Я дуже задоволена результатом», - ділиться враженнями Ані Лорак.

«Все почалося з закоханості в цю пісню. Вона мені подобалася завжди, зачіпала струни моєї душі і викликала бурю емоцій. Я запропонувала Кароліні щоб відео ряд був заснований саме на емоціях. Не хотілося нічого зайвого. Поворот голови, погляд, рух тіла - тільки Кароліна і пісня. Ми спробували через відео, через набір картинок, передати красу, ніжність і щирість Кароліни. Ми працювали з Дімою Перетрутовим, і я рада, що він зміг реалізувати всі емоції, які просто неможливо передати словами. Діма відобразив це в світлі, в постановці, в кольорокорекції. Можу сміливо сказати, у нас це вийшло на всі 100», - ділиться враженнями Марина Борщевська.

«Над цим кліпом ми працювали разом з Мариною Борщевською. Ідея кліпу максимально проста. Так як Кароліна має красу від природи, вона чарівна і талановита, ми подумали, що в кліпі не потрібно нічого більше. Процес зйомок кліпу проходив дуже легко і природно. Ця відеоробота черговий раз підкреслює неймовірну красу Кароліни без фальші і зайвих деталей. Я завжди радий з нею працювати», - розповідає Дмитро Перетрутов.

Режисер, макіяж, стиль - Марина Борщевська
Оператор - Дмитро Перетрутов
Помилковий заголовок — Drhfltybq rksg Fys Kjhfr d;t yf ntktrfyfkf[
27 Червня, 23:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс