Настільна версія
мова | язык

Настя Маркова: Більше не «Плачу», тепер у мене все «Sunshine»!

28 Червня, 11:38

Поділитися:

Настя Маркова відома завдяки своїм хітами «Подаруй ...», «Іскра», «Плачу», гімну «Таврійські Ігри», який вона виконувала на відкритты фестивалю в місті Каховка, а також скандальною і забороненою піснею «Убаюкаю».

Незважаючи на великий інтерес публіки до співачки, новини про неї зникли з таблоїдів. Настя брала участь в цікавому студійному проекті в Москві, куди була запрошена незабаром після своєї участі в «Різдвяних зустрічах Алли Пугачової».

Працюючи з новою командою саунд-продюсерів, музиканти з Настею дали цілу низку «живих» концертів. Завдяки цьому співачка придбала багато нових шанувальників її творчості. Через що її відсутність в рідному Києві затягнулося набагато довше. Музичний проект був запрошений в європейський клубний тур.

Під час гастролей народилася ідея зняти відеокліп на англомовну версію пісні «Sunshine», яка була записана ще в Москві.

Після повернення до Києва, Настя змінилася... Тепер не тільки сексуальна, чуттєва і темпераментна, а ще й рудоволоса. У співачки з'явилося нова музична концепція, яку вона зараз готова представити публіці.

Режисером кліпу виступив давній друг Насті - Макс Гаврилов, який знімав відео на пісню «Плачу», «Хімія». Зйомки тривали добу, за цей час героїня відео встигла виступити в різних образах.
Під час зйомок траплялося багато курйозів: несподівано на майданчику з'являлися дивні люди, які порушували знімальний процес; температура повітря, яка постійно змінювалася, не проходив дощ ... Крім цього співачці довелося неодноразово купатися в шалено холодній воді.
Але це не завадило професійній команді зробити все за графіком.

За словами Насті, найбільшим сюрпризом для неї була несподівана зустріч з другом, який можна сказати змінив сценарій кліпу:

«Випадково зустрілася зі своїм давнім другом, чому була дуже рада. Разом із знайомими він плавав на катері недалеко від місця зйомок. Побачивши мене, вирішив, що пора виконає мою давню мрію - навчитися керувати катером. Я отримала цілий майстер-клас з управління плавзасобом. Режисер, який побачив це під час перерви зйомок, сказав, що прогулянка на катері, відмінно підходити до концепції кліпу! Так що в кліпі ви побачите мене навіть за штурвалом катера. Для мене це були найяскравіші і запам'ятовується моменти у всьому робочому процесі»

Скоро кліп на пісню «Sunshine» з'явиться в ефірах українських телевізійних каналів, а також на офіційному Youtube каналі Насті Маркової.
Помилковий заголовок — Yfcnz Vfhrjdf^ <skmit yt «Gkfxe»? ntgth e vtyt dct «Ыгтыршту»!

28 Червня, 11:38

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Анатолій, Афанасій, Георгій (Юрій), Олександра