Настільна версія
мова | язык

Coca-Cola і WWF зробили рослинний біллборд

28 Червня, 12:05

Поділитися:

Чим «зеленішою» (у прямому сенсі цього слова) платформа, з якої йде еко-рекламне посилання, тим більше людей він не залишить байдужими. Саме це переконання лягло в основу проекту нового білборда Coca-Cola, який був встановлений у місті Макаті (Філіппіни) в рамках співробітництва компанії з Всесвітнім фондом дикої природи (WWF). 

Навесні цього року виробник безалкогольних напоїв представив цікавий лайтбокс для Tropicana, що працював на «енергії апельсинів» (сік фруктів, вступаючи в реакцію з мідним дротом в конструкції, давав електричний струм, який підживлював напис Energie Naturelle / Натуральна енергія), а тепер Coca-Cola представляє рекламний щит, «зібраний» з рослин, що очищають повітря.

Величезний (18,2 х 18,2 метра) щит здалеку нагадує лісовий масив з висоти пташиного польоту - в центр зеленого квадрата помістили контурне зображення класичної пляшки Coca-Cola, яка виглядає, як поляна серед густо посаджених дерев. З боків пляшки є напис «Цей біллборд допомагає очистити повітря», а зверху розташовані логотипи Coca-Cola і WWF. Для зеленого фону були використані сотні маленьких дерев Кармона, які є природними очисниками повітря.

Невідомо, чи будуть популярними такі рекламні площадки в майбутньому, але як мінімум Coca-Cola, з її прагненням до екологічному підходу скрізь і в усьому, повинна приділити їм велику увагу.
Помилковий заголовок — Сщсф-Сщдф s ЦЦА phj,bkb hjckbyybq ,skk,jhl

28 Червня, 12:05

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір