Настільна версія
мова | язык

Google поширює по світу кнопку +1

28 Червня, 12:12

Поділитися:

Google робить функцію кнопки +1 доступною користувачам не тільки свого основного пошуковика google.com, але і версій на інших мовах.

Кнопка +1 була створена Google у відповідь на популярність кнопки Like в Facebook. Функція цих інструментів - допомагати користувачам рекомендувати той чи інший контент друзям. У випадку з Google йдеться про рекомендації контенту, який їм подобається в пошукових результатах.

«Для початку ми зробимо цю функцію доступною для користувачів google.co.uk, google.de, google.jp і google.fr, а потім швидко розповсюдимо по більшості інших пошукових сайтів Google», - коментує Джон Крафчик (Jon Krafcik), менеджер по продуктах в Google Display Network у блозі Adsense.

Нові можливості пропонуються і користувачам рекламних продуктів AdWords. Тепер рекламу в Google можна зробити більш націленою на певну аудиторію за допомогою «заснованого на інтересах таргетування рекламних оголошень». Пошуківець буде виокремлювати певну аудиторію, базуючись на частоті і часі відвідування користувачами тих чи інших сторінок. Рекламодавцям розподіл користувачам за категоріями дозволить оцінити, наскільки ті схильні купувати їхні продукти. Більше тисячі таких категорій інтересів дають можливість знайти потрібну аудиторію будь-яким видам бізнесу.

Блог AdWords також повідомляє про введення в постійне користування стандартної для індустрії іконки Ad Choices, що веде користувачів до інформації про рекламні можливості Google.
Помилковий заголовок — Пщщпду gjibh.' gj cdsne ryjgre +1

28 Червня, 12:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків