Настільна версія
мова | язык

"Музей на колесах" від Audi вирушає в тур по Європі

28 Червня, 12:29

Поділитися:

Audi Tradition відкриває автомобільний сезон 2011 року справжньою сенсацією. Автовиробник оголосив про організацію «Музею на колесах», куди будуть входити безліч моделей Audi, що втілюють собою різні епохи автомобілебудування. У 2011 році «Музей на колесах» об'їздив всю Європу, оскільки його експонати будуть демонструватися на різних автошоу, таких як Techno Classica в Ессені, Goodwood Festival of Speed ​​у Великобританії, автошоу в Римі і т.д.

Список моделей, які експонуватимуться в пересувному музеї, включає широкий спектр моделей різних років - від Audi NSU TT та серії Audi 50, випущеної в 50-ті роки минулого сторіччя до типу С і Типу D, вироблених Auto Union - тобто, так званих «срібних стріл», які брали участь у гран-прі гоночного чемпіонату Англії в Донінгтон-парку в 1937 і 1938 роках. Крім автомобілів, бренд представить також серію велосипедів і мотоциклів, які випускалися до і після Другої світової війни.

Близько 40 автомобілів Audi братиме участь у святкуванні 125-ої ​​річниці винаходу автомобіля під назвою «Літо автомобіля-2011» («Automobile Summer 2011»). Торжество на честь ювілею пройде 7 і 8 травня в німецькому місті Баден-Вюрттемберг.

У травні поточного року 5 моделей, що представляють історію Audi, братимуть участь у Альпійському ралі Кіцбюель. Їм належить пройти через австрійські Альпи. А з 16 по 18 червня експонати музею Audi візьмуть участь в автошоу Donau Classic, яке відбудеться на батьківщині заводу Audi - в місті Інгольштадт.
Помилковий заголовок — @Veptq yf rjktcf[@ dsl Фгвш dbheif' d neh gj "dhjgs

28 Червня, 12:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван