Настільна версія
мова | язык

Coca-Cola святкує 125 років

28 Червня, 21:21

Поділитися:

Сьогодні найвідоміший і найдорожчий бренд напоїв у світі Coca-Cola відзначає 125 років свого існування і появи оригінальної фірмової скляної пляшки.

З нагоди такої круглої дати світовий гігант бізнесу випустив книгу про історію розвитку марки Coca-Cola з численними фотографіями креативних рекламних кампаній минулого століття. Тут навіть можна побачити ретро ілюстрації з двадцятих і тридцятих років, які вже стали творами мистецтва.

Книга про Coca-Cola представляє собою захоплюючу ілюстрацію того, як щось настільки просте, як газований напій може стати повноцінною частиною не лише історії, а й культурні, в даному випадку поп-культури.

Мухтар Кент, генеральний директор компанії Coca-Cola, пояснює в передмові, що не багато з тих фотографій, опублікованих у книзі насправді були зроблені на замовлення Coca-Cola, багато з них виявилися випадковими, просто їх зміст і філософія підійшли духу марки, тому потрапили в рекламу популярного газованого напою.

Кент підкреслює, що всі ці 125 років «секретна формула» Кока-Кола полягала в оптимізмі, який він назвав «магічною силою», що об'єднала «світових лідерів, зірок кіно, відомих спортсменів, вас і мене».

Книга про історію бренду Coca-Cola буде продаватися обмеженим накладом за чималі гроші - $650.
Помилковий заголовок — Сщсф-Сщдф cdznre' 125 hjrsd

28 Червня, 21:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день праці

Сьогодні іменини святкують:

Аксен, Антон, Віктор, Юхим, Зинон, Ізот, Іван, Кузьма, Фелікс