Настільна версія
мова | язык

"Люди у ​​чорному 3" обійдуться творцям у 200 мільйонів

28 Червня, 21:34

Поділитися:

"Люди у ​​чорному 3" обійдуться творцям у 200 мільйонів. Відзначимо, що вартість виробництва оцінюється вже після врахування усіх пільг, які надає штат Нью-Йорк.

Причина такої вартості фільму полягає у недоліках сценарію та забаганках Уїлла Сміта. Актор не тільки бере активну участь у постановці сцен, часто змінюючи план зйомок, але і вимагає у кінокомпанії чималий штат обслуговуючого персоналу, який повинен задовольняти всі його забаганки.

Нагадаємо, що раніше гігантський автомобіль-трейлер Сміта, припаркований на одній з вулиць Нью-Йорка, вже викликав конфлікт місцевих мешканців з районною адміністрацією.

Офіційні представники компанії Sony Pictures заперечують наявність будь-яких проблем з актором і не розголошують інформацію про бюджет всього проекту. Позиція цілком зрозуміла, тому що Сміт є єдиною справжньою зіркою картини, і єдиною причиною, по якій третя частина взагалі може побачити світ. Прем'єра фільму поки запланована на травень 2012 року, проте її можуть неодноразово переносити.
Помилковий заголовок — @K.lb e ​​xjhyjve 3@ j,sqlenmcz ndjhwzv e 200 vskmqjysd

28 Червня, 21:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків