Настільна версія
мова | язык

На фестивалі Пугачової Україну представить Злата Огневич

29 Червня, 11:51

Поділитися:

Співачка Алла Пугачова остаточно затвердила учасника від України, який вийде на сцену її музичного фестивалю Crimea Music Fest вже у вересні.

Нашу країну на конкурсі виконавців з п'яти континентів представить 25-річна співачка Злата Огневич, повідомляє segodnya.ua.

Як розповіли нам в російському оточенні Примадонни, Алла Пугачова особисто переглянула кілька сотень заявок і остаточне рішення прийняла в замку в селі Грязі, куди днями переїхала з Максимом Галкіним. Там для неї був обладнаний спеціальний відеосалон, і на величезному екрані Примадонна передивлялась надіслані на фестмваль відео - пише siteua.org.

Також вже стало відомо, що кожен учасник фесту виконає на конкурсі дві пісні: світовий хіт і пісню в стилі етно-поп. Нагадаємо, у фестивалі Crimea Music Fest візьмуть участь представники п'яти континентів: Євразії, Африки, Австралії, Північної Америки, Південної Америки (в середньому по 20 учасників від кожного). Що стосується зоряних гостей, то, як ми дізналися, ведуться переговори з Хуліо Іглесіасом, Сезарія Евора, Гораном Бреговичем, а також з Джастіном Тімберлейком і Лайзою Мінеллі! Свій приїзд вже підтвердила американська співачка Глорія Гейнор, виступлять також Софія Ротару, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров, Тіна Кароль. Головним призом всього дійства стане Гран-прі в сумі $ 100 000 і три премії (50 000, 30 000 і 20 000 доларів).
Помилковий заголовок — Yf atcnbdfks Geufxjdjї Erhfїye ghtlcnfdbnm Pkfnf Juytdbx

29 Червня, 11:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків