Настільна версія
мова | язык

Знаменитості також шаленіють від iPadиків!

29 Червня, 13:39

Поділитися:

Багато знаменитостей і політиків, звичайно ж, не змогли оминути появу на ринку першого в історії успішного планшетного комп'ютера. З появою нової моделі iPad 2 українські зірки навипередки захотіли за будь які гроші отримати і собі такий девайс. 

Все частіше на вечірках та презентаціях популярні особистості намагаються похизуватись винаходом компанії Apple. Більшість з них ще досі не навчились правильно користуватись програмою iTunes, яка перетворить просту модель iPad на "тюнінговану" версію, тому ходять з "порожніми" лише заради підкреслення зіркового статусу. 

Наразі зірки тестують базові програми і не підозрюють які справжні можливості цього пристрою. Найсмішнішими є ситуації, коли iPad використовують як камеру на світських заходах. А вже невдовзі можна буде побачити цю "забавку" в десятках кліпів. Найзаможніші артисти зможуть собі дозволити навіть розтрощити iPad заради ефектних кадрів.

Нагадаємо, що цей планшет вже офіційно можна придбати в Україні. Найвинахідливіші підприємці вже пропонують аерографію на задній частині iPadа, щоб зробити його ще оригінальнішим. Незабаром можна буде влаштовувати аукціони на яких за великі гроші продаватимуть "юзані" пристрої від Ані Лорак, Світлани Лободи, Насті Каменських чи навіть Віктора Ющенка або Юлі Тимошенко.

Цікаво, яке гравірування на iPad 2 замовляли зірки?! А вони знають, що таке гравірування?
Помилковий заголовок — Pyfvtybnjcns nfrj; ifktys.nm dsl шЗфвbrsd!

29 Червня, 13:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон