Настільна версія
мова | язык

Мел Гібсон уклав з дружиною угоду про розлучення

30 Червня, 13:43

Поділитися:

Голівудський актор Мел Гібсон уклав з дружиною Робін угоду про розлучення. Парі вдалося домовитися тільки через два роки після розлучення. Як повідомила адвокат колишньої дружини актора Лаура Вассер, верховний суд Лос-Анджелеса остаточно завершить шлюборозлучний процес в серпні 2011 року.

Як нагадує нам www.newsme.com.ua Робін подала на розлучення в 2009 році після 28 років шлюбу, посилаючись на непримиренні розбіжності. Подружжя розійшлося ще в 2006 році після гучного арешту Гібсона за водіння автомобіля в стані алкогольного сп'яніння, коли він виголосив антисемітську промову.

Протягом двох років зірка фільмів Смертельна зброя і Хоробре серце та його дружина Робін намагалися врегулювати у тому числі і майнові питання. У Мела і Робін семеро дітей.

Весною 2009 року Гібсон почав зустрічатися з росіянкою Оксаною Григорьєвою, яка в жовтні 2009 року народила йому доньку. У березні 2011 року через сварку з Григорьєвою, актор був засуджений до трьох років умовно. Мел Гібсон також зобов'язаний пройти спеціальний курс психіатрії з запобігання домашньому насильству.
Помилковий заголовок — Vtk Us,cjy erkfd p lhe;byj. eujle ghj hjpkextyyz

30 Червня, 13:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій