Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон народить і назве дочку Енджл?

30 Червня, 23:58

Поділитися:

Співачка Міка Ньютон у Штатах так вдарила по вокалу й англійській, що на сум за батьківщиною часу нема. Тим більше, і в Америці білявку провідують фанати. А на дозвіллі учасниця "Євробачення-2011" трохи подорожує, дивиться фільми і вигадує ім‘я для майбутньої дитини.

Днями Міка Ньютон у своєму мікроблозі "Twitter" написала:

"Хотіла лягти раніше спати. Увімкнула фільм "Angel" про письменницю... Гм ... Довелося додивитися до кінця. Вирішила, що непогане ім'я Енджл для дівчинки".

"Колись може і дочку так назву....)))) )))))))))" - у наступному ж дописі додала блондинка.

Нагадаємо, що з початку червня співачка перебуває у Лос-Анджелесі. Там вона працює над новим репертуаром разом із продюсером Ренді Джексоном.

А днями, як пише "Welldone pr-agency", Міка Ньютон побувала у Нью-Йорку. Туди вона вирушила у вихідний день на запрошення друга, відомого еквілібриста Анатолія Залевського.

Як відомо, гімнаст бере участь в шоу "Цирк Дю Солей", на яке і запросив Міку ще у Дюссельдорфі.

За два дні Ньютон встигла відвідати цирк, оглянути Нью-Йорк і здійснити мрію - побачити статую Свободи. Окрім того, у Нью-Йорку на неї чекав сюрприз.

Саме туди до співачки приїхав її давній фанат. Молодик дізнався, що Міка буде у "Великому яблуці" з її ж Твіттера. Тож, не довго думаючи ,парубок купив букет троянд і приїхав до улюбленої співачки. Довелося Міці "з радістю зустрітися" з давнішнім шанувальником.

До речі, якщо вірити Твіттеру білявки, то перші вихідні липня вона знову проведе у Нью-Йорку.

"Купили квитки в Нью Йорк на наступні вихідні) День Америки святкуватимемо там з моїм менеджером))) А ще планую поїхати в Лас Вегас)))", - написала вона у мікроблозі.

А ще у всесвітній мережі Ньютон зізналася:

"Ну ось. Поговорила... А тепер у мене пішла перша хвиля сумування за Україною і всіма моїми друзями та рідними))) Хоча мені тут дуже комфортно і добре. Просто хочеться на день побачити всіх і назад сюди )))))))"
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy yfhjlbnm s yfpdt ljxre Tyl;k&

30 Червня, 23:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван