Настільна версія
мова | язык

Влада Дарвіна обікрали

1 Липня, 00:23

Поділитися:

Всі ще пам'ятають історію про те, як сербська співачка Дуня Іліч вкрала пісню у LOBODA, і ось аналогічна історія сталася з іншим українським артистом.

На цей раз жертвою став Влад Дарвін. Він був дуже здивований, почувши свою пісню «Стереодень» у виконанні вірменської співачки Nastya. На мелодію пісні «Стереодень» якась Ірен Авакян написала слова вірменською мовою, а сама співачка навіть зняла кліп. У вірменській версії трек називається «Chem Morana», відео доступно в YouTube аж з грудня 2010 року. Хоча сам автор дізнався про це буквально на днях - повідомляє stars.glavred.info.

За словами юристів, тут навіть не йдеться про плагіат, оскільки музика Влада Дарвіна використана в композиції повністю - від початку до кінця, що, безумовно, є прямим порушенням авторських прав композитора.

«Приємно і прикро водночас ... Я, звичайно, задоволений тим, що ця пісня викликає бажання у інших артистів її виконати, але засмучений тим, що це зроблено таємно, - каже Влад Дарвін, - якби вірменська співачка звернулася до мене, ми б вирішили все в рамках закону".

Пісня «Стереодень» була написана Владом Дарвіном в 2008 році і публічно виконана в дуеті з Максом Барських в ефірі телешоу «Фабрика зірок - 2» (Новий канал)

Слід зазначити, що у сусідів Україні вже давно стало "доброю" традицією запозичувати без дозволу кращі творчі досягнення українських артистів, режисерів і представників інших творчих професій.
Помилковий заголовок — Dkflf Lfhdsyf j,srhfkb

1 Липня, 00:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин