Настільна версія
мова | язык

Олена Ваєнга розповіла правду про вагітність

1 Липня, 00:52

Поділитися:

Останнім часом співачка погано себе почуває і сильно втомлюється на концертах. Кілька разів їй навіть довелося викликати швидку допомогу. Звичайно, багато хто подумав, що причина нездужання - вагітність. Сама Олена не відреагувати на такі чутки не могла і розповіла правду:

«Газети пишуть дурниці про мою вагітність, але, дорогі мої, в Ярославлі в мене була реанімація, а в Кремль до мене приїжджала «швидка допомога », після чого лікарі поставили діагноз: важке нервове виснаження, - говорить Ваєнга. - І мене дивують прихильники, що з одного боку волають: «Зупиніться, Олено, ви ж себе заженете», - і потім ці ж люди кричать: «Давай концерт 22-го!». Але я не можу розірватися. При цьому стало модно казати: «Щось Ваєнга стала погано співати». Ми в Ярославлі з моїми хлопцями жахнули такий концерт, ну, мегаякісний, мегакрутий, але і тут знайшлися люди, що написали в Інтернеті: «Ні, це вже не та Ваєнга!» Яка я вам не та? А ви мене «ту» пам'ятаєте, бачили? А старожили-шанувальники, які реально знають Ваєнгу, абсолютно адекватно кажуть: «Олено, ти стала працювати краще, професійніше!» Ті, хто не вірить, можуть подивитися старі й нові записи, все це викладено в Інтернеті».

Що ж стосується особистого життя, то Олена все ж зізналася, що у неї в родині все не так гладко. «Справжню проблему моєї сім'ї так ніхто і не дізнався. Коли-небудь я сама розповім про неї, і то якщо сильно захочу. У кожної людини є проблема, всі ми живемо зі своїми труднощами - і дорослі, і діти, і чоловіки, і жінки, і представники різних релігій. У кожного другого життя як роман. І в мене теж. Але, вибачте, не порнотриллер з летальним результатом комедійним, як стверджують таблоїди», - сказала співачка - пише stars.glavred.info.
Помилковий заголовок — Jktyf Df'yuf hjpgjdskf ghfdle ghj dfusnyscnm

1 Липня, 00:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван