Настільна версія
мова | язык

Шоколадні ліки від кашлю!

11 Лютого, 12:52

Поділитися:

Науковці вже закінчують тестування нових ліків, створених на основі речовини, яка міститься в какао-бобах. Вчені говорять, що через два роки з допомогою їхніх «шоколадних ліків» люди зможуть лікуватися від кашлю.

Приблизно 7.500.000 британців щороку страждають від постійного кашлю. В основі більшості сиропів від кашлю лежить кодеїн, але такі сиропи не лікують, а лише на деякий час знімають симптоми. Крім цього, з'ясувалося, що препарати, створені на основі кодеїну категорично протипоказані молоді до 18 років, розповідає BBC News. 

Лондонський Національний Інститут Серця і Легенів у жовтні провів дослідження, які довели ефективність теоброміну-алкалоїду, що є скоадовою какао-бобів. За даними досліджень, речовина теобромін-алкалоїд бореться з кашлем на 33% ефективніше кодеїну. Речовина дуже нагадує кофеїн і надає стимулюючу дію. 

Одна з приватних фармацевтичних компаній Британії буде розробляти цей препарат з робочою назвою BC1036. Нагадаємо, що раніше найбільшим швейцарським кондитерським концерном Barry Callebaut був представлений новий вид шоколаду, який має антивіковий ефект і зменшує кількість зморшок.

Помилковий заголовок — Ijrjkflys ksrb dsl rfik.!

11 Лютого, 12:52

Поділитися:

Підготував: SuperStar
Джерело: Navsi100.com

Теги: шоколад, Barry Callebaut, кашель

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків