Настільна версія
мова | язык

Крістофер Нолан стане продюсером триллера

1 Липня, 15:33

Поділитися:

Крістофер Нолан стане продюсером фантастичного триллера. Як пише портал Deadline, про це оголосила студія Warner Bros. Подробиць про проект представники студії не повідомили. Відомо лише, що сценаристом і режисером картини буде колишній асистент Нолана, Кіт Гордон (Keith Gordon). Стрічка, назва якої поки невідома, повинна вийти на екрани в 2013 році.

Це друга картина, яку Крістофер Нолан продюсує, але не знімає. Першою стала стрічка "Чоловік зі сталі" (Man of Steel), зйомками якої у результаті зайнявся Зак Снайдер. Кіт Гордон прославився як актор в 1980-х роках, коли зіграв головну роль в екранізації роману Стівена Кінга "Крістіна".

Як пише www.Lenta.ru в кінці того ж десятиліття він почав знімати фільми. Його першою картиною стала "Шоколадна війна" (1988). Також режисер брав участь в зйомках телесеріалів. Він знімав епізоди для таких шоу як "Дикі пальми", "Вбивство" і "Декстер". Останнім повнометражним фільмом, знятим Гордоном, став "Співаючий детектив" з Робертом Дауні-молодшим. Як асистент Крістофера Нолана Гордон працював над фільмом "Бетмен: Початок". Він також був співпродюсером картин "Початок" і "Престиж".
Помилковий заголовок — Rhscnjath Yjkfy cnfyt ghjl.cthjv nhbkkthf

1 Липня, 15:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон