Настільна версія
мова | язык

Чи приносить щастя слава і багатство?

1 Липня, 18:04

Поділитися:

Селена Гомез - одна з найгарячіших зірок навколо. Багата, знаменита і до того ж - дівчина Джастіна Бібера. Автор ток-шоу "Naughty but nice" Роб Шатер якось запитав у молодої актриси та її колегу по фільму "Монте Карло" Лейтон Містер: "Чи слава і багатство приносить вам щастя?"

"Ні, доки я не буду робити ще, що люблю. О, ні. Я не хочу портатись у Флориду", сказала Селена про поверненн до її старого життя. "Я думаю, є деякі частини життя, котрі змінюються. Проте, це не стосується особистості чи моралі."

"Я не хочу повертатися також. Я люблю акторську майстерність", втрутилась Лейтон. "І не через славу чи інші деталі. Просто я люблю грати і співати, тому я хочу продовжувати це робити. Але без слави і визнання - звучить мило. Не підкажете, де це?", - жартує Лейтон.

Селена зізнається, що була спочатку наляканою, коли дізналась, що працюватиме з Лейтон на одному знімальному майданчику, тому що вона за неї старша. Але це велике щастя, вчитися у досвіченіших.

Лейтон не може багато сказати про її нову подругу, яка привертає увагу у публіки, значно молодшої за її, куди б вона не пішла.

"Вона найдивовижніший приклад для наслідування", говорить Лейтон про Селену. "Вона повністю віддається спілкуванню зі своїми фанами, але їм не більше шести років. З ними вона просто чудова."
Помилковий заголовок — Xb ghbyjcbnm ofcnz ckfdf s ,fufncndj&

1 Липня, 18:04

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван