Настільна версія
мова | язык

Історія Діани триватиме вічно

1 Липня, 19:07

Поділитися:

Сьогодні у Лондоні, біля Кенсінгтонського палацу, в яскравий сонячний день, зібралися шанувальники покійної принцеси Діани, якій сьогодні мало виповнитись 50 років.

Листівки, торт, колаж та інші пам'ятні речі були серед подарунків, які залишили біля воріт палацу, де колись жила Діана - відлуння масивного імпровізованого меморіалу, котрий був створений там у 1997 році, після гибелі принцеси у Парижі в автокатастрофі.

"Вона і до цього часу була б популярною. І всі були б тут, щоб відсвяткувати її уродини", говорить Кеті Мартін, 49-ти річний працівник по догляду за дітьми з Австралії. "Ми ніколи не побачимо, як вона старіє".

Кеті - одна з найбільших шанувальників Діани серед тих, хто зібрався біля воріт. Звичай вшановувати принцесу кожного року здобуває все більше і більше прихильників.

Хоча Діана мала імідж "Народної Принцеси", вона загинула під час заворушень у її житті. Непомітний, але тривалий роман з кардіохірургом Хаснатом Ханом раптово закінчився. ЇЇ відносини з багатим плейбоєм Доді Файєдом, який загинув разом з нею, тривали не більше двох місяців.
Мартін сказала, що історія Діани триває і дотепер, ймовірно через те, що вона загинула молодою, у 36 років.

"Мерлін Монро була іконою, Грейс Келлі була іконою і принцеса Діана була іконою", сказала вона. "Вони всі померли молодими, тому їх пам'ятатимуть як принцес - красивих, сяючих принцес".
Помилковий заголовок — Scnjhsz Lsfyb nhbdfnbvt dsxyj

1 Липня, 19:07

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора