Настільна версія
мова | язык

Mad Heads XL написали новий рок гімн України!

1 Липня, 19:35

Поділитися:

Пісню під назвою «Україна - Це ми!» співав багатотисячний хор на Майдані Незалежності.

«Україна - Це ми!» - cаме під таким девізом у столиці пройшов урочистий концерт, присвячений 15-річчю Конституції України. Головною подією вечора стала презентація нової роботи української рок-групи Mad Heads XL з однойменною назвою «Україна - Це ми!». Пісня обіцяє стати справжнім рок гімном України.

Максим Арделян, головний режисер фестивалю «Таврійські ігри»: Вперше ми почули пісню Mad Heads XL "Україна - Це ми» в демоверсії. І ще тоді вона нас вразила своєю відвертістю і глибоким змістом. Залишалося донести її в маси як якісний, я б навіть сказав, необхідний в наш час продукт. Ми вирішили виділити її, під час концерту зробити лайфовий запис і саме на її підставі створити соціальний ролик.Так як це пісня Ім'я Конституції, Пісня імені Україні, Пісня імені Нас. Впевнений, вона незабаром стане рок-гімном України.

Вадим Красноокий, лідер гурту Mad Heads XL: Піснею «Україна - Це ми» я в першу чергу хотів собі відповісти на питання: «Хто ми, українці?», «Що робить нас єдиним цілим?». Настрій мій був оптимістичним, і пісня вийшла позитивною, легкою та веселою. Було круто, коли під час концерту вже другий куплет публіка співала разом з групою. Та й взагалі атмосфера на концерті була прекрасною. Дощ не зіпсував святкового настрою і все відбулося!

Незважаючи на проливний дощ, центральна площа Києва зібрала більше 25 тисяч чоловік! Крім Mad Heads XL з Днем Конституції українців привітали групи "Океан Ельзи", "Мандри", співачки Джамала та Гайтана.
Помилковий заголовок — Ьфв Руфвы ЧД yfgbcfkb yjdbq hjr usvy Erhfїyb!

1 Липня, 19:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван