Настільна версія
мова | язык

Клінт Іствуд зробить з Дікапріо «зірку»

1 Липня, 21:54

Поділитися:

Цікаву пропозицію прийняти участь в кіномюзиклі «Зірка народилася», отримав Леонардо Дікапріо від Клінта Іствуда на зйомках епіка «Дж. Едгар», який планується до виходу на великі екрани в грудні 2011 року. Оскароносний режисер прагне бачити Лео в головній ролі. У проект вже запрошені Аліша Кіс, Ріанна, Рассел Кроу, Джош Хемм і Роберт Дауні-молодший. Колись на головну роль претендував Уілл Сміт, але співпраця з ним так і не відбулася.

Як нагадує www.newsme.com.ua цю історію переносили на великий екран вже тричі: у 1937, 1954 і 1976 роках. Найуспішнішою визнана стрічка 1976 року. Головні ролі в ній виконали Кріс Крістофферсон і Барбра Стрейзанд. Фільм увійшов до списку 150 самих касових картин в історії кіно США. Картина оповідає про рок-зірку Джона Нормана Хауарда, кар'єра якого стрімко йде на спад. Він топить печаль в алкоголі і дає провальні концерти. Одного разу після чергового музичного фіаско Джон знайомиться з талановитою співачкою Естер Хоффман.

Співпраця з Хауардом робить Естер зіркою, вона виходить за нього заміж, вся в передчутті щасливого майбутнього. Але двом амбітним музикантам складно ужитися під одним дахом, і любовну історію чекає цілком передбачений фінал.

Якщо Дікапріо не відмовить Іствуду, то фільм поза сумнівом стане популярнішим, особливо для жіночої аудиторії. Про те, щоб дістати талановитого красеня на роль в своєму фільмі, багатьом режисерам залишається тільки мріяти. Будучи висококласним професіоналом, він однаково добре уживається в роль і божевільного, і героя дівочих марень.
Помилковий заголовок — Rksyn Scndel phj,bnm p Lsrfghsj «pshre»

1 Липня, 21:54

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон