Настільна версія
мова | язык

Квентін Тарантіно потрапив в секс-скандал

1 Липня, 22:39

Поділитися:

Молода американка розіслала фотографії і історію про фетишистський секс з культовим режисером Квентіном Тарантіно.

Жінка на ім'я Біджолі Ша зустрілася з Квентіном Тарантіно на одній з вечірок в Лас-Вегасі декілька тижнів тому. Він був з актором Джеймі Фоксом. Спочатку вони всі разом випивали, розмовляли про фільми, а потім перемістилися в будинок Тарантіно. Фокс незабаром пішов зі своєю подружкою, а Біджолі залишилася з Квентіном.

У режисера знайшлася вінтажна кабінка для фотографування, і дівчина скористалася можливістю сфотографуватися із знаменитістю. Там вони почали пестити один одного.

Потім пара перейшла до сексу. І це виявилося улюбленим "збоченням" Квентіна Тарантіно - секс із ступнями. За словами дівчини, він попросив «посмоктати великий палець на її нозі», - пише www.newsme.com.ua

«Це було найдивніше питання, яке мені доводилося чути. Коли я опинилася у нього вдома, то була готова до всього - згвалтування, груповуха і навіть вбивство, але тільки не до цього. Близько десяти хвилин він смоктав мої ступні. Мені було дуже незатишно - просто лежати і спостерігати», - пише Біджолі.

Вранці, за її словами, секс зі ступнями повторився, проте Тарантіно більше не питав дозволу, що вона знайшла «досить грубим». Пізніше режисер відвіз дівчину додому.

Фетиш із ступнями - відоме захоплення Тарантіно, який згадував подібні ласки у фільмах "Джекі Браун" і "Кримінальне чтиво".

Біджолі розіслала лист з описом їх статевого акту і фотографіями з фотокабінки 15 знайомим працівникам індустрії розваг в США. Ті відразу ж розповсюдили лист по своїх контактах.

Журналісти спробували вийти на зв'язок з Біджолі. Дівчина не відповіла, але журналістам вдалося з'ясувати, що вона реальна персона і дійсно пов'язана з шоу-бізом. Представники Квентіна Тарантіно не коментують скандал.
Помилковий заголовок — Rdtynsy Nfhfynsyj gjnhfgbd d ctrc-crfylfk

1 Липня, 22:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій