Настільна версія
мова | язык

Чоловіки першими зізнаються в коханні

2 Липня, 14:44

Поділитися:

Прийнято вважати, що жінки більш ласі на слова про кохання, ніж чоловіки. У Массачусетському технологічному університеті з'ясували, що для сильної половини людства слова «Я тебе люблю» важливі не менше і вимовляють вони їх раніше, ніж представниці прекрасної статі.

У першій частині дослідження вчені провели опитування серед перехожих та студентів, хто частіше першим зізнатися в коханні, чоловіки чи жінки? З'ясувалося, що 64% ​​респондентів вважають, що жінки. І роблять вони це в середньому на 24 дні раніше, ніж чоловіки.

Щоб перевірити чи так це насправді, дослідники провели ще одне опитування, на цей раз серед 47 гетеросексуальних пар і 100 учнів. Пропонувалося сказати, хто першим у поточних або відносинах, які нещодавно закінчились сказав три "магічних" слова. Виявилося, що в 70% і 61% випадках відповідно, це були чоловіки, причому визнання прозвучало на 42 дні раніше, ніж їх повторила кохана.

Дослідження також доповнили експериментом, коли чоловікам-респондентам пропонувалося уявити, що вони чують «Я тебе люблю», і описати, що вони при цьому відчувають. Цікаво, що найбільш сильні емоції визнання в любові виробляло до того моменту, коли пара вступала в інтимні стосунки. В аналогічному експерименті з жінками було якраз навпаки: представниць прекрасної статі надихало визнання, зроблене після сексу.
Помилковий заголовок — Xjkjdsrb gthibvb pspyf.nmcz d rj[fyys

2 Липня, 14:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків