Настільна версія
мова | язык

Народу показали правнучку Гурченко. Всі в Шоці!

2 Липня, 23:15

Поділитися:

Хоч Людмила Марківна не любила говорити про своїх рідних, ні для кого не було секретом, що у неї є донька, внучка і навіть правнучка. Донька Марія, якій вже 52 роки, не раз ставала героїнею жовтих заміток в газетах через її складні стосунки з матір’ю. А ось її дівчаток в ЗМІ практично не показували.

Після смерті Гурченко на Першому Каналі вирішили організувати програму, присвячену її пам'яті. На передачу "Хай говорять" привели і крихітну правнучку актриси, Тасечку. Їй зараз всього три роки.

Вигляд дівчинки шокував глядачів. Навіть ведучий Андрій Малахов не міг приховати свого потрясіння. Дівчинка неймовірно схожа на свою прабабусю, просто одна особа! – пише www.newsme.com.ua

Марія, донька Гурченко, запевняє, що Тася схожа на Людмилу Марківну не тільки зовнішністю. За її словами, характер у Тасечки такий самий, як у народної зірки. До того ж, маля вже почало співати і читати на публіці вірші. Найсумніше - те, що Гурченко жодного разу не бачила свою правнучку. Зараз Марія про це дуже жалкує.
Помилковий заголовок — Yfhjle gjrfpfkb ghfdyexre Uehxtyrj/ Dcs d Ijws!

2 Липня, 23:15

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Віталій, Всеволод, Климент, Лука, Федір