Настільна версія
мова | язык

У третіх «Трансформерах» знайшли фрагменти з фільму «Острів»

4 Липня, 22:50

Поділитися:

Користувач cinefilojermain23 опублікував на YouTube ролик, в якому порівнюються сцени з фільмів Майкла Бея "Трансформери 3: Темна сторона Місяця" і "Острів". Судячи з цього кліпу, режисер використовував в обох картинах одні й ті ж кадри. Користувач cinefilojermain23 порівняв автомобільну гонку з "Трансформерів" і "Острова".

Схожість особливо помітна в епізоді, який починається на 54-ій секунді ролика. Фантастичний триллер "Острів" вийшов в прокат в липні 2005 року. Головні ролі в картині виконали Скарлет Йоханссон і Юен Макгрегор.

Як пише www.Lenta.ru в Америці картина зібрала менше 36 мільйонів доларів при бюджеті в 126 мільйонів доларів. Світові збори стрічки склали близько 163 мільйонів доларів. Світова прем'єра фільму "Трансформери 3: Темна сторона Місяця" відбулася 23 червня 2011 року в рамках Московського міжнародного кінофестивалю. У широкий прокат стрічка була випущена 29 червня. За перший же тиждень фільм зумів заробити 162 мільйони доларів в Америці і ще 210 мільйонів - в решті регіонів світу.
Помилковий заголовок — E nhtns[ «Nhfycajhvthf[» pyfqikb ahfuvtynb p askmve «Jcnhsd»

4 Липня, 22:50

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інформаційної спільноти

Сьогодні іменини святкують:

Кирило, Климент, Микита, Никифор, Пелагея