Настільна версія
мова | язык

Із шоу «Голос країни» виганятимуть кращих учасників

4 Липня, 23:00

Поділитися:

Кожну неділю учасників шоу «Голос країни» стає все менше. У другому турі битв «Один на один» беруть участь фаворити зоряних тренерів Олександра Пономарьова, Руслани, Стаса П’єхи і Діани Арбеніної, тому виганяти їх з рингу суддям стає все складнішим.

Вчора, 3 липня, вирішувалася також доля улюбленців публіки Тоні Матвієнко і Наталії Гордієнко, від виступів яких, як зізналися персональні тренери, очікували більшого, але судді залишили перспективних дівчат як головних козирів фінальної битви. Проте, кожну з чотирьох команд покинуло по 2 учасники і тепер в шоу їх залишилося 32. До останньої битви «Один на один» у зоряних суддів тренується по 8 співаків.

Як нагадує www.newsme.com.ua на другому етапі змагання тренери розділяють вокалістів на пари, які виконають пісню дуетом. Тренер вибирає кращого співака, другий повинен покинути шоу. Причому, в «Голосі країни» ні судді, ні публіка не в силах вимолити помилування для «таланту». У фінальному бою, який відбудеться наступного тижня і символічно називатиметься «На виліт», після вокальних поєдинків і виконання пісні з якою пришли на «сліпе прослуховування», в кожній команді залишиться по 6 учасників. Після таких «вильотів» до прямих ефірів, де долі учасників вже вирішуватиме публіка за допомогою голосування, дійдуть всього 24 кращі голоси країни.
Помилковий заголовок — Sp ije «Ujkjc rhfїyb» dbufyznbvenm rhfob[ exfcybrsd

4 Липня, 23:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон