Настільна версія
мова | язык

Пугачова відправила нову фаворитку на свій конкурс

4 Липня, 23:35

Поділитися:

Оргкомітет музичного форуму Crimea Music Fest офіційно оголосив ім'я виконавиці, яка буде боротися за честь Росії на міжнародному конкурсі виконавців. Нею стала 22-річна співачка Вікторія Черенцова.

Дівчина народилася в місті Коркіно Челябінської області. Музикою захоплювалася з дитинства: пише пісні, вірші. У російському шоу-бізнесі вона вже досить помітне нове ім'я: презентувала альбом "Не формат", виступала в багатьох концертах. І навіть записала свою версію гімну Російської Федерації. Яскравим дебютом артистки стала її участь в телепроекті "Різдвяні зустрічі" в 2010 році. Багатомільйонна російська телеаудиторія також полюбила співачку і на недавньому музичному телеконкурсі "Фактор А", де Вікторія проявила себе не тільки як співачка, але і самобутній композитор.

Вибувши з "Фактора" вже практично на фінішній прямій, Вікторія почала підготовку до сольного концерту. А коли дізналася, що в рамках Crimea Music Fest пройде Міжнародний конкурс виконавців, то відразу ж відправила свою заявку. Оргкомітет фесту і особисто Примадонна високо оцінили представлену композицію, і дали їй шанс - пише newsmusic.ru.

Міжнародний конкурс виконавців Crimea Music Fest пройде в Ялті з 6 по 10 вересня.
Помилковий заголовок — Geufxjdf dslghfdbkf yjde afdjhbnre yf cdsq rjyrehc

4 Липня, 23:35

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван