Настільна версія
мова | язык

Гвінет Пелтроу розігріє Beady Eye розмовами про кулінарію

4 Липня, 23:46

Поділитися:

Актриса Гвінет Пелтроу буде розігрівати публіку перед концертом групи Beady Eye, що відбудеться 5 липня на майданчику Roundhouse в Лондоні. Про це повідомляє NME.

Раніше Пелтроу вже виступала в якості співачки. Більше того, у березні 2011 року в пресі навіть стали з'являтися повідомлення про те, що вона уклала контракт на випуск альбому з лейблом Atlantic Records. Пізніше стало відомо, що операція Гвінет із звукозаписною компанією зірвалася. Однак перед концертом Beady Eye Пелтроу виступить не як співачка. Замість цього вона буде розмовляти з присутніми глядачами про кулінарію - пише lenta.ru.

У Пелтроу є власний сайт, присвячений в тому числі й кулінарії. Вона також розміщує ролики відповідної тематики на своєму каналі на YouTube. Більш того, актриса навіть опублікувала кулінарну книгу.

Пелтроу і Beady Eye виступлять в рамках музичного фестивалю iTunes. Цей захід триватиме весь липень. У рамках фестивалю відбудуться концерти понад 62 груп і виконавців. У числі учасників заявлені Linkin Park, Foo Fighters і Адель.
Помилковий заголовок — Udsytn Gtknhje hjpsuhs' Иуфвн Уну hjpvjdfvb ghj reksyfhs.

4 Липня, 23:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків