Настільна версія
мова | язык

Американська група присвятила дві пісні київському "Динамо"

4 Липня, 23:51

Поділитися:

Відома американська група Gogol Bordello записала дві пісні, присвячені київському Динамо. Про це розповів її фронтмен Євген Гудзь в інтерв’ю газеті Московський комсомолець, яке було опубліковане 1 липня.

"Ми випускаємо міні-альбом російською мовою, називається Танці епікурейців. Дві пісні присвячені футбольному клубу Динамо (Київ). Просто мені фани подзвонили і кажуть: "Жека, ось фани на мелодію Челентано написали пісню про Динамо (Київ), ти можеш записати її під гітару? Ми її на стадіоні гратимемо перед матчами". Мені нічого не залишалося робити, окрім як зняти найкращу студію у Лос-Анджелесі і записати номер розмахом в Jesus Christ Superstar. Так з’явилися дві пісні: Дем’яненко, Блохін, Бессонов - наші ідеали і Київ і ми у роковій обробці стадіону а-ля We will rock you!", - розповів він.

Євген Гудзь народився у місті Боярці, що в Київській області. Проте потім разом з сім’єю переїхав у США. Зараз Гудзь живе у Бразилії. Лідер Gogol Bordello зазначив, що ця країна повернула йому інтерес до футболу.

"У таких країнах, де в нього грають з душею, а не лише заради грошей, повертається інтерес. Не даремно футбольні фанати мені подзвонили. Побачили, що я виступаю у майці Динамо (Київ). А я часто виходжу на сцену в звичайному одязі. Я давно розробив таку систему - можу спати, грати і літати в одному і тому ж", - зізнався він.

Варто звзначити, що одну із записаних пісень – Дем’яненко, Блохін, Бессонов - наші ідеали - Gogol Bordello вже встигли виконати перед публікою. Символічно, що це відбулося під час концерту у Москві.
Помилковий заголовок — Fvthbrfycmrf uhegf ghbcdznbkf lds gscys rbїdcmrjve @Lbyfvj@

4 Липня, 23:51

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван