Настільна версія
мова | язык

У Криму Пугачова житиме в імператорському номері за 1490 доларів

5 Липня, 00:45

Поділитися:

Алла Пугачова організовує у Криму музичний фестиваль. Для себе Примадонна забронювала імператорський номер у готелі.

Примадонна Алла Пугачова організовує музичний фестиваль у Криму. Головнbv концертним майданчиком фестивалю стане кіноконцертний зал "Ювілейний". Квитки на всі концертні дні з 6 по 10 вересня вже переходять у розряд дефіциту, незважаючи на їхню високу вартість: місце в партері коштує від 1100 до 4000 грн., на балконі - від 350 до 1100, пише Сегодня.

Подейкували, ніби Алла Борисівна "замовила" грандіозний ремонт вартістю в 50 млн гривень, що передбачав знесення даху та встановлення нового - розсувного.

На фестивалі виступлять Філіп Кіркоров, Таїсія Повалій, Діма Білан, Микола Басков, Крістіна Орбакайте, Максим Галкін, Андрій Данилко та Ані Лорак. Ділити майданчик з метрами будуть і 19 молодих конкурсантів з усіх континентів, серед яких і українка Злата Огневич. Всі вони змагатимуться за головний приз - 100 тисяч доларів. Володар другого місця отримає 50 тисяч, третього - 30 тисяч.

Інтригою залишається місце, де Алла Пугачова житиме в дні фестивалю. Найімовірніше, це будуть апартаменти в "Ореанді". Як розповіла Алла Летковська, яка понад 20 років приймала зірок у Ялті, Примадонна завжди зупинялася в цьому готелі, і тільки раз "зрадила" йому, коли організаторам концерту не вдалося вблагати клієнтів її улюбленого номера 406 переїхати на поверх нижче.

Улюблений номер Алли Борисівни раніше називали президентським (зараз - імператорський). Там 3-кімнатні апартаменти. Загальна площа майже 200 кв. м, з кухнею, барной стійкою і трьома санвузлами. Ванна кімната обладнана джакузі і душовою кабіною з ефектом турецької лазні. Є й фінська лазня. Ну, і виходи на балкон і терасу. Все це коштує 1490 доларів на добу.
Помилковий заголовок — E Rhbve Geufxjdf ;bnbvt d svgthfnjhcmrjve yjvths pf 1490 ljkfhsd

5 Липня, 00:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій