Настільна версія
мова | язык

Пугачова "ставить" на Огневич

5 Липня, 12:10

Поділитися:

Примадонна продовжує підготовку до музичного фестивалю «Крим мьюзік фест», який з 6 по 10 вересня пройде в Ялті. Алла Борисівна, яка є художнім керівником дійства, особисто влаштовує кастинги учасників, вибираючи найсильніших. На її погляд.

Щодо представника з України, то на думку Пугачової найдостойнішою є Злата Огневич, яка боролася з Мікою Ньютон і Джамалою за право представляти країну на «Євробаченні». Тоді їй не пощастило. А тепер з тією ж піснею «Зозуля» вона вирушить підкорювати Крим. Композиція відповідає вимогам нового конкурсу: представляє культурну своєрідність своєї країни і написана в стилі етно-поп - повідомляє donbass.ua.

- Чудова можливість виступити на одній сцені з такими артистами, як Глорія Гейнор, Ігор Ніколаєв, Горан Брегович, Максим Галкін, Крістіна Орбакайте, Олександр Бард, Руслана, Ані Лорак, Філіп Кіркоров, Таїсія Повалій ... Солідно виглядає і склад конкурсантів - це досить відомі в своїх країнах співаки, - зазначає 25-річна Злата.

Кожен учасник фестивалю (представники Євразії, Африки, Австралії, Північної та Південної Америки - в середньому по 20 учасників від кожного континенту) виконає на конкурсі дві пісні: світовий хіт і композицію в стилі етно-поп. Вони будуть боротися за Гран-прі в сумі 100 тис. доларів і три премії (50, 30 і 20 тис. доларів).

Серед почесних гостей «Крим мьюзік фест» повинна була бути і Ірина Аллегрова. Але на запрошення Пугачової вона відповіла грубою відмовою. Не потрібні, мовляв, мені ваші подачки!

Помилковий заголовок — Geufxjdf @cnfdbnm@ yf Juytdbx

5 Липня, 12:10

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій