Настільна версія
мова | язык

Презервативи з ручками - нова мода

5 Липня, 21:53

Поділитися:

Презервативи з ручками, винайдені американським підприємцем, виявилися комерційно успішними, повідомляє NBC News.

За словами автора ідеї Бо Томпсона (Beau Thompson), ідея удосконалити найбільш популярний чоловічий контрацептив прийшла йому одного разу вночі, коли довелося надягати презерватив в темноті. "Я не розумів, як це зробити, і поки старався, втратив ерекцію. Тоді я подумав – повинен же бути якийсь простий спосіб з цим справитися", - розповів він.

Спосіб був знайдений, коли Томпсон виносив сміття: ручки сміттєвого пакету підказали йому рішення. Винахідник оснастив презерватив тонкими латексними смужками, які дозволяють натягнути його, не дивлячись, з першої спроби.

Томпсон рекламував новинку, надягаючи її на макет члена перед відвідувачами барів Флориди. В результаті він посів посаду виконавчого директора компанії Sensis Condoms, що виготовляє нові презервативи, - пише www.nastroenie.com.ua

Винахід Томпсона сподобався користувачам, і зараз його можна придбати в магазинах на всій території США, включаючи філії найбільшої в країні аптечної мережі Walgreens. До теперішнього часу продано більше двох мільйонів презервативів з ручками.
Помилковий заголовок — Ghtpthdfnbdb p hexrfvb - yjdf vjlf

5 Липня, 21:53

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій