Настільна версія
мова | язык

Буланова і Чичеріна оскандалились

5 Липня, 21:56

Поділитися:

Керівництво столиці республіки Карелія замовило двох популярних співачок. Але святковий концерт було скасовано через траур за жертвами авіакатастрофи під Петрозаводськом. Знамениті співачки відмовилися повернути передоплату за концерт, який відмінили через катастрофу.

25 червня, на День міста, керівництво столиці республіки Карелія замовило двох популярних співачок - Юлію Чичеріна та Тетяну Буланову. Але святковий концерт було скасовано через траур за жертвами авіакатастрофи під Петрозаводськом.

Трагедія, яка привела до загибелі 47 людей, потрясла весь світ, і свято, зрозуміло, відмінили.

Але Чичеріна навідріз відмовилася повернути організаторам передоплату - 130 тисяч рублів, а Тетяна Буланова віддала лише половину з отриманої суми, пояснивши, що решту встигла витратити.

В результаті постраждала пітерська фірма «Гільдія майстрів», яка вела всі переговори з артистками - пише stars.glavred.info.

Однак, формально, співачки мають право не повертати гроші, адже в контракті не передбачено такий пункт, як траурні заходи, пише ЕвроСМІ.

«Тут йде мова про трагедію, про загибель людей. Така поведінка в даній ситуації не те що не етично, а просто дико», - обурюються представники фірми.
Помилковий заголовок — <ekfyjdf s Xbxthsyf jcrfylfkbkbcm

5 Липня, 21:56

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван