Настільна версія
мова | язык

Руслана відкрила рецепт стосунків і сексуального бажання

12 Лютого, 09:49

Поділитися:

За 15 років шлюбу з продюсером Олександром Ксенофонтовим співачка Руслана вже вивчила, як нейтралізувати його ревнощі і чим розпалити сексуальне бажання.

"Нам і вигадувати спеціально нічого не треба. Я часто виступаю, працюю за кордоном. У Саші багато роботи і обов'язків тут, тому зі мною він їздить дуже рідко. Коротка розлука нам лише на користь. Адже що більше сумуєш, то радісніші і довгоочікуваніші потім зустрічі", - ділиться подружнім досвідом Руслана Лижичко в інтерв'ю "E-motion".

До слова, за півтора десятиліття, Руслана з Сашком вже "притерлися" одне до одного. Та й так, що обопільні ревнощі майже зникли.

"Ревнивим він був на початку наших стосунків, як і я. Зараз, коли наші стосунки перевірені стількома випробуваннями і часом, ми до всього ставимося по-філософськи. З'явилося більше терпіння. Ми цінуємо і довіряємо одне одному", - запевняє переможниця "Євробачення-2004". "Навіть коли Сашко ревнує, він рідко це показує. Просто бачу все - мовчить, настрою немає. Я обіймаю, цілую - і все минає. Сашко дуже мудрий", - додає вона.

Як переконує Руслана, передумов до подружньої зради у них ніколи не було:

"Ні. Звісно, як ви розумієте, у публічних людей бувають моменти спокуси. Але ми із Сашею, як одне ціле. Як можна зрадити самому собі? Саша - моя половинка, це дорогого варте".

"Бували дуже заможні шанувальники, які задаровували подарунками, обсипали компліментами. Але я дорогі подарунки не беру, вони зобов'язують. А з Сашком ми пройшли і Крим і Рим, мені крім нього ніхто не потрібен. Я знаю, що людина живе заради мене, а я заради нього. От що насправді важливо", - впевнена Лижичко.

А ще, як переконана Руслана, у коханні важливо робити одне одному сюрпризи. Скажімо, найбожевільнішим вчинком для самої співачки є вимкнути телефон, не думати ні про що і втекти від усіх, щоб просто побути удвох із чоловіком.Між іншим, якось Ксенофонтов таки підштовхнув дружину на таке божевілля. Він подарував коханій одну з найяскравіших поїздок у її житті.

"Я встала вранці з думкою, як було б чудово поїхати в гори, покататися на лижах. Саша буквально через годину каже - збирайся! Ми їдемо в Карпати. Я цілковито розгублена відповідаю - як, адже це ще зібратися треба, а я планувала стільки справ! На що чоловік відповідає, що вже все зібрав, а справи почекають. Ми сіли в машину й поїхали. Наступного дня ми прокинулися в Карпатах", - згадує Руслана.

Та снігу в Карпатах, за словами екс-депутатки Верховної Ради, на жаль, не було.

"Я трохи засмутилася, але, думаю, Карпати гарні в будь-яку пору року та за будь-якої погоди. Саша повідомив, що запланував романтичну вечерю, от лишень не уточнив де", - сміється вона далі."Ми поїхали до Варшави, а звідти полетіли на Кіпр. У той же вечір у нас відбулася романтична вечеря при свічках у прекрасному кіпріотському ресторанчику. Уявляєте? Ми затрималися на Кіпрі ще на пару днів. Ніхто не знав, де ми, навіть батьки", - каже Руслана.

Між іншим, День Закоханих Руслана і Ксенофонтов святкують не 14-го лютого, а 1-го березня.

"У нас із Сашком є свій персональний День Святого Валентина - 1 березня (посміхається). Це перший день весни. День, коли пробуджується природа, почуття. Наше кохання, наша перша пісня, перший альбом - все було народжено навесні. Тож це особливий для нас час", - розповідає вона.

У цей день, за словами Руслани, вони з чоловіком дарують одне одному подарунки і роблять несподіванки.

"Цього року планую влаштувати для Сашка романтичну вечерю. Приготую його улюблені страви, все красиво прикрашу, куплю подарунок. Абсолютно неважливо, чи це 14 лютого чи 1 березня, головне - щирі почуття, А наостанок напередодні Дня Святого Валентина Руслана поділилася своїм рецептом кохання, бажання і сексуальності.

"Будьте непередбачуваними. Відкривайте одне в одному нові й нові грані. Будьте впевненими в собі, працюйте над собою і стосунками. Не розслаблятися, неважливо, скільки місяців, років ви разом", - радить співачка.

"Давайте один одному особистий простір, можливість відпочити одне від одного, щоб з новими силами, емоціями знов відчути весь смак почуттів. Стосунки як багаття, в яке постійно необхідно підкидати дрова, якщо ні - якось воно може згаснути. Зі святом! Нехай ваш вогонь горить вічно!" - бажає Руслана.ажання здивувати, потішити свою половинку, зробити його/її щасливою", - каже вона.
Помилковий заголовок — Heckfyf dslrhbkf htwtgn cnjceyrsd s ctrcefkmyjuj ,f;fyyz

12 Лютого, 09:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій