Настільна версія
мова | язык

Рікі Мартін мріє про доньку у наступному році

5 Липня, 22:25

Поділитися:

Рікі Мартін, який не так давно зізнався, що він гей, окрім того, що має двох синів, хоче ще й доньку.

Співак Рікі Мартін планує народження дівчинки в майбутньому році. Музикант, у якого є 2-річні близнюки Маттео і Валентіно, народжені сурогатною матір'ю, хоче велику сім'ю. У 2012 році закінчиться його контракт з мюзиклом "Евіта" на сцені нью-йоркського бродвейського театру - і тоді Мартін заведе ще дитину.

"Хочу татову доньку, - заявив він. - Я буду тепер весь час у Нью-Йорку. І потім, після того як я зроблю постановку, народиться дитина. Я збираюся підгадати все так, щоб у мене був час бути з нею поруч".

Рікі зустрічається з чоловіком чотири роки. Він запевняє, що не чекав, що все буде так серйозно. Він сподівається одного разу зіграти весілля, але тільки після того, як шлюби одностатевих пар будуть визнані законними в його рідній країні - Пуерто Ріко.

"Весілля немає в моїх планах, це не частина мого розкладу, - сказав співак. - Його звуть Карлос, він прекрасна людина. Він фінансовий консультант, біржовий маклер. Свого часу я б одружився з ним в моїй рідній країні, на моєму острові. Але поки такої можливості у мене немає, і мені це здається безглуздим".
Помилковий заголовок — Hsrs Vfhnsy vhs' ghj ljymre e yfcnegyjve hjws

5 Липня, 22:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір