Настільна версія
мова | язык

Zdob Si Zdub дасть два концерти в Москві

6 Липня, 12:36

Поділитися:

У липні в Москві відбудеться два концерти молдавської групи Zdob Si Zdub.

15 липня хлопці запалять у клубі «Концерт», а 23 липня - в «Б2».

На минулому «Євробаченні» Zdob si Zdub виділялися на тлі інших учасників запальною піснею «So Lucky», яскравим номером і оригінальними костюмами. Участь у конкурсі стала відправною точкою до подання публіці нового англомовного альбому гурту, реліз якого запланований на 30 вересня в Німеччині. Під час концертів у Москві група виконає не тільки улюблені всіма старі композиції, але й пісні з нового альбому, які ще не виконувалися на російських майданчиках.

З моменту свого заснування Zdob Si Zdub, виділяють енергію сонця і знають чітко свій шлях, записали дуже багато пісень, виступили з багатьма відомими музикантами (Еміром Кустуріцею, Red Hot Chili Peppres, Guano Apes та іншими), зіграли на безлічі Європейських майданчиків, двічі взяли участь в конкурсі «Євробачення» і отримали кілька престижних нагород - пише newsmusic.ru.

Охарактеризувати їх стиль складно: вони змішують брутальний хардкор і молдавський фольклор в унікальній та елегантній манері, хіп-хоп, drum-n-bass, джангл, панк ... Словом, оригінальний музичний кросовер, зустріч міської суєти і сільського духу.
Помилковий заголовок — Явщи Ыш Явги lfcnm ldf rjywthnb d Vjcrds

6 Липня, 12:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Василь, Степан (Стефан)