Настільна версія
мова | язык

Це ж не до Гітлера чи Сталіна їхати - Зібров розкритикував Стінга

6 Липня, 12:43

Поділитися:

Британський музикант Стінг відмінив концерт, котрий мав відбутися сьогодні, 4 липня в Астані. Концерт приурочувався до Дня міста.

На офіційному сайті співака повідомляють, що рішення про відміну концерту Стінг прийняв після того, як правозахисна організація Amnesty International звернула його увагу на ситуацію з репресіями стосовно робітників та профспілок в нафтовій галузі в Казахстані.

З кінця травня казахстанські працівники нафтової компанії вийшли на страйк з вимогою підвищення зарплат.

"Ув'язнені робітники, які оголосили голодування, та десятки тисяч страйкуючих утворюють справжню лінію протесту, - зауважив Стінг. - І я не маю наміру ставати на перешкоді. Казахстанські працівники нафти та газу потребують підтримки і висвітлення міжнародними ЗМІ їхніх проблем".

"Думаю відміна концерту - це неприпустимо, - прокоментував Gazeta.ua український артист Павло Зібров. - Люди купили квитки, зі всього Казахстану з'їдуться і, напевне, з інших азійських республік. Це він дарма, я такі речі не підтримую. У політику нам, музикантам, не потрібно влазити. Це ж не до Гітлера чи Сталіна їхати. А чого в Астані концерт не робити? Дурість якась. Можливо, я не знаю всіх нюансів, але я такого би не дозволив".

В Україні Стінг виступить з програмою "Symphonicity" у столичному "Палаці спорту" 7-го липня. Свої хіти Стінг виконає у супроводі Національного симфонічного оркестру України під керівництвом Сари Хікс.

"На концерт Стінга, напевно, не піду, - зауважив Зібров. - Не люблю "Палац спорту", люблю сісти, послухати, а не щоб свистіли, штовхали, пили пиво. Поважаю Стінга, але в "Палаці Спорту" важкий метал можна слухати, а не симфонічний оркестр. Якби концерт відбувався в палаці "Україна", то з задоволенням би пішов, як ходив на Карлоса Сантану".
Помилковий заголовок — Wt ; yt lj Usnkthf xb Cnfksyf ї[fnb - Ps,hjd hjprhbnbredfd Cnsyuf

6 Липня, 12:43

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій