Настільна версія
мова | язык

Валерій Меладзе напав і повалив журналістку прямо на вулиці

6 Липня, 12:52

Поділитися:

Відомий російський співак Валерій Меладзе не впорався із емоціями та напав на фотографа, яка знімала його із Альбіною Джанабаєвою.

У співака Валерія Меладзе здали нерви, коли його зняли з солісткою групи "ВІА Гра" Альбіною Джанабаєвою: злість він зігнав на дівчині-фотографі, пише "Комсомольська правда".

Валерій, і раніше був замішаний в гучних скандалах з журналістами, знову не зміг упоратися зі своїми емоціями.

Після вечірки в одному зі столичних закладів папараці вдалося сфотографувати відомого артиста разом з його коханою Альбіною Джанабаєвою.

Але темпераментний виконавець був проти зйомки і вирішив розібратися в конфлікті за допомогою кардинальних заходів.

Меладзе кинувся до дівчини, швидко наздогнав її і повалив на асфальт прямо посеред проїжджої частини, вимагаючи видалити фотографії.

"Валерій накинувся на мене, не дав мені сказати і слова. Він застосовував фізичну силу, намагаючись відібрати камеру, - поділилася потерпіла кореспондентка. - Я дуже злякалася і не змогла йому протистояти, адже він фізично набагато сильніший за мене".

У той час як співак, відібравши у дівчини флешку з камери, поспішно пішов з місця події разом зі своєю коханою, перелякана постраждала викликала поліцію.

"Мені пообіцяли, що ситуацію без уваги не залишать. Будуть вилучені відео з камер зовнішнього спостереження, показання та фото свідків будуть також запитані", - розповіла журналістка.
Помилковий заголовок — Dfkthsq Vtkflpt yfgfd s gjdfkbd ;ehyfkscnre ghzvj yf dekbws
6 Липня, 12:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван