Настільна версія
мова | язык

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл знову разом

7 Липня, 00:13

Поділитися:

Через п'ять місяців після розставання Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл вирішили дати своїм стосункам ще один шанс. Знову ...

Після чотирьох років стосунків Джейта і Джесіка все ще відчувають теплі почуття один до одного, тому вони вирішили знову бачитися, щоб переконатися чи є ще щось, що можна врятувати.

«Весь цей час вони були на зв'язку і вирішили ще раз спробувати. Джессіка дуже хоче повернути Джастіна, а він у свою чергу розуміє, що життя холостяка - це не зовсім так вже чудово, як він думав», - розповіло джерело Us Weekly. Під час свят 4 липня їх бачили разом у ресторані Black Hoof в Торонто, де вони спробували залишитися непоміченими.

Але плейбой назавжди залишиться плейбоєм. Кілька тижнів тому Джастіна бачили в компанії Скарлетт Йоханссон у Нью-Йорку. Звичайно, це можливо була всього лише дружня зустріч, але після цього вони разом піднялися до співака - пише popcornnews.ru.

На наступний ранок Скарлетт була помічена в цьому ж одязі, в якому її бачили минулої ночі. Як дехто каже про дівчат, які повертаються вранці в пошарпаному вигляді після бурхливої ​​ночі в одязі, в якому вони були вчора, це «прогулянка сорому».

Так що якщо Джейта і Джесіка дійсно разом, не чекайте від них гучних заяв, а нових розставань, тому що Джастін може заявити потім, що йому потрібен простір і йому потрібно побути одному - можливо.

Як ви думаєте, возз'єднання Джастіна і Джесіки це надовго?
Помилковий заголовок — L;fcnsy Nsv,thktqr s L;tccsrf <sk pyjde hfpjv

7 Липня, 00:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон