Настільна версія
мова | язык

Стінг відмовився тусити з VIP-українцями навіть за гроші

7 Липня, 00:21

Поділитися:

Британський співак Стінг відмовився від вечірки з українським бомондом.

Про це "Сегодня" розповіли організатори концерту музиканта у Києві.

Ще до приїзду рокера українські VIP-и засипали його пропозиціями випити-закусити за гроші. Однак подібні "варіанти" артист відкинув і "тусити" після концерту не захотів.

"Стінгу це нецікаво, він - спокійний, домашній, любить книжки читати. Швидше за все, і вечеря після концерту у нього буде на майданчику, адже він везе з собою і особистого кухаря, і кухню з усім інвентарем - грубкою, блендером..," - розповіли організатори концерту.

Концерт Стінга, який щойно відмінив свій виступ в Астані, має відбутися у столиці вже 7-го липня. Однак усі квитки на подію ще не розпродано.

За словами організаторів концерту, Стінг приземлиться у Києві у день свого виступу у Палаці спорту.

"Зараз Стінг в Батумі, у нього там 6 липня концерт, до нас він летить на своєму літаку, зупиниться в "Інтерконтиненталь". А його команда вже в Києві", - каже директор компанії BonapArt Володимир Бурцев.

Повідомляється, що на концерті у Києві Стінг виконає близько 20 композицій, зокрема такі свої хіти як:

"Every Little Thing She Does Is Magic", "If I Ever Lose My Faith In You", "Englishman in New York", "Roxanne", "Mad About You", "When We Dance", "Russians...", "Next To You", "Desert Rose", "Message In The Bottle", "Every Little Thing She Does Is Magic", "I Hung My Head", "You Will Be My Ain True Love", "The End of the Game", "I Burn for You", "We Work the Black Seam", "She's Too Good for Me", "The Pirate's Bride".

Нагадаємо, востаннє Стінг виступав у Києві десять років тому.

Як відомо, справжнє ім'я Стінга - Гордон Метью Томас Самір. А до того, як стати мультимільйонером і отримати зірку на Алеї слави в Голлівуді, він встиг попрацювати кондуктором, різноробочим і вчителем англійської в школі.

У Стінга шестеро дітей. Двоє - від першого шлюбу з акторкою Френсіс Томелті і четверо - від нинішньої дружини Труді Стайлер, яка, кажуть, ще у 1980-х відбила його у подруги Френсіс.

Старшому синові Стінга Джозефу - 34 роки, молодшому, Джакомо - 15. Крім того, співак - хрещений батько сина Мадонни Рокко.

Стінг не тільки пише саундтреки до фільмів, а й знімається. На його рахунку такі стрічки, як "Карти, гроші, два стволи", "Дюна", "Грозовий понеділок", "Гротеск", де в одному з епізодів співак знявся голим.

Стінг - один з персонажів у комп'ютерній грі Guitar Hero World Tour. Також він є прототипом Джона Костянтина - головного героя серії коміксів "Посланник пекла".


Помилковий заголовок — Cnsyu dslvjdbdcz necbnb p МШЗ-erhfїywzvb yfdsnm pf uhjis

7 Липня, 00:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван