Настільна версія
мова | язык

«Нова хвиля 2011»

7 Липня, 14:29

Поділитися:

«Нова хвиля» - щорічний міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики, який проводиться в концертному залі "Dzintari" з 2002 року. Ідея конкурсу належить композиторам Ігорю Крутому і Раймонду Паулсу. При цьому Алла Пугачова офіційно є «музою» конкурсу і присуджує власний приз.

У різні роки учасниками «Нової хвилі» були Діма Білан, Smash!!, Анастасія Стоцька, Ірина Дубцова, Софія Ніжарадзе, Поліна Гагаріна, Тіна Кароль, Поліна Смолова, Енріке Іглесіас, група "Roxette" та інші артисти з різних країн світу. Не пропусти можливість побачити виступи кращих артистів, поринути в атмосферу свята! 

Видовищний фестиваль у Юрмалі - Нова хвиля, протягом декількох років є головною музичною подією року в Росії і Латвії. Крім того, щорічно зростаючий інтерес телеглядачів з країн ближнього і далекого зарубіжжя, які вболывають за конкурсантів, свідчить про те, що Нова хвиля в Юрмалі стала ще й найдовгоочікуванышою музичною подією Європи.

Цього року церемонія відкриття, конкурсні виступи та гала-концерт учасників фестивалю Нова хвиля-2011 в черговий раз відбудуться в концертному залі "Дзінтарі", де проводяться найбільш значущі літні концерти в Юрмалі. Організатори готують багато цікавих і приємних сюрпризів - глядачі побачать чудові номери, несподівані дуети, виступи фіналістів Дитячої нової хвилі, а також спільно з ЮНЕСКО буде виготовлений барельєф "Нова хвиля". Традиційно прозвучить гімн фестивалю - пісня Юрмала.

26 липня - церемонія відкриття "Нової хвилі-2011"
27 липня - конкурсні виступи
28 липня - конкурсні виступи
29 липня - конкурсні виступи
30 липня - конкурсні виступи
31 липня - гала-концерт "Нової хвилі-2011"
Помилковий заголовок — «Yjdf [dbkz 2011»

7 Липня, 14:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій